Over ons


Welkom bij de meest ouderwetse attractieverhuurder van de Benelux!

Nostalgische-attracties.nl – Verhuurder van unieke, ouderwetse en nostalgische kermisattracties & complete nostalgische kermissen.

Graag geven wij u enige informatie over nostalgische-attracties.nl

Attracties voor jong en oud!

Bij nostalgische-attracties vind u niet alleen kinderattracties, u bent bij ons op juiste adres voor iets unieks. Attracties geschikt voor jong en oud, groot en klein. Immers bij welke attractieverhuurder vind u attracties waar opa’s met kleinkinderen instappen of waar zelfs rolstoelen toegang hebben tot een draaimolen? Inderdaad, Nostalgische-attracties.nl is een aanvulling op uw evenement in plaats van een zoethoudertje voor kinderen!nostalgische kermis 1

 

De attracties van Nostalgische-attracties.nl hebben stuk voor stuk een uitstraling zoals de ouderen onder ons, zich kermis herinneren. Attracties waar je met groot plezier instapt en wat geen vervelende sfeer oproept. Bij ons treft u ook geen snelle attracties met snelle bewegingen, maar rustige attracties waar papa’s graag een ritje mee draaien.

Wat kunt u van Nostalgische-attracties.nl verwachten?

Op de allereerste plaats, attracties welke ouderwets zijn maar aan alle moderne keuringseissen voldoen. Want Nostalgische-attracties.nl heeft veiligheid op het hoogst mogelijke niveau staan. U vind bij Nostalgische-attracties.nl dan ook alleen perfect onderhouden attracties welke allen jaarlijks gekeurd worden door een erkende instantie.

Naast de perfecte staat van onderhoud, is ook onze bediening bijzonder representatief. Geheel gekleed in nostalgische kledij presenteren wij dan ook met gepaste trots onze unieke attracties.

Onze attracties zijn dan ook niet “zomaar” een greep uit een willekeurig assortiment, attracties van Nostalgische-attracties.nl zijn een beleving. Even waant u zich terug naar die (goede) oude kermistijd, daar waar vele hun liefde hebben gevonden, het lijkt haast een sprookje… En misschien is dat het ook wel.

 

De nostalgische attracties….

vondelpark reuzenrad 2
U bent natuurlijk bij Nostalgische-attracties.nl ( zoals onze naam al doet vermoeden ) op het juiste adres voor een nostalgische attractie! Echter heeft Nostalgische-  attracties.nl inmiddels zoveel attracties verzameld en aangeschaft en gerestaureerd dat wij u kunnen voorzien van een complete nostalgische kermis. De combinatie van onze  nostalgische attracties, samen met een aantal van onze nostalgisch lekkere kermis producten, maakt het geheel tot een ware nostalgische kermis! Wij zijn dan ook sinds jaar-  en dag dé verhuurder van complete nostalgische kermissen.

En dat is ook waar wij goed in zijn, het verzorgen van een complete nostalgische kermis op uw evenement. Attracties zoals ons nostalgisch reuzenrad, één van onze  ouderwetse draaimolens, een kleine zweefmolen tezamen met nostalgische lekkernijen zoals de suikerspin en poffertjeskraam maken een nostalgische evenement pas écht  compleet en dat vind u bij ons allemaal onder één dak! Het nostalgische rood-witte dak van Nostalgische-attracties.nl

 

Wij nodigen u dan ook van harte uit, om een kijkje te nemen op onze nostalgische website www.nostalgische-attracties.nl. Mocht u naar het zien van de vele foto’s geïnteresseerd zijn geworden in onze belevings-attracties, neemt u dan contact op met via onze contactformulier. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw evenement.

Met vriendelijke groet,

Freddy Guikema – Nostalgische-attracties.nl

 Heeft u voor uw evenement een certificaat van goedkeuring nodig van onze attracties? Deze kunt u bij ons opvragen vragen via het contact formulier!

Genoemde bedragen op deze website zijn niet geldig op zogenaamde “nationale feestdagen”, hiervoor gelden andere tarieven. Tevens zijn alle prijzen exclusief transportkosten en exclusief Btw.