Video’s

Video filmpjes van de attracties van Nostalgische-attracties.nl

Een complete nostalgische kermis, met een groot aantal attracties van Nostalgische-attracties.nl

 

Het nostalgisch reuzenrad tijdens de Aprilfeesten in Amsterdam / parade op de Nieuwmarkt Amsterdam ( 2015 )

 

Het reuzenrad op de Not beurs te Utrecht ( jaarbeurshal ). Het reuzenrad werd gebruikt door kennisnet als hét hoog(s)te punt van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling.

 

Rolstoel-toegankelijke draaimolen. De rolstoeldraaimolen van Nostalgische-attracties.nl maakt het mogelijk om rolstoelen mee te laten draaien tijdens een ritje op de draaimolen.

 

Filmpje van de nostalgische draaimolen 1, van Nostalgische-attracties.nl. De kleine draaimolen is bijzonder geschikt voor evenementen die slechts één dag duren.

 

De nostalgische zweefmolen van Nostalgische-attracties.nl. Plezier alom in deze prachtige kettingvlieger!

 

Nostalgische gezellige sferen oproepen, dat is waar wij voor staan! Daarom mag deze prachtig uitgevoerde nostalgische draaimolen 2 niet op uw evenement ontbreken.

 

Een complete nostalgische kermis! Alleen te huur bij Nostalgische-attracties.nl. Deze complete nostalgische kermis doet jaarlijks vele evenementen aan en kan ook bij u op uw evenement staan!

 

Het complete dweilorkest “Azum’s Aosum” spelend in het reuzenrad van Nostalgische-attracties.nl. Wilt u ook een bijzondere manier van optreden met uw orkest of band? Het kan vanuit ons reuzenrad!

 

 

Onze nostalgische attracties op de televisie, o.a. in reclamespots, muziekclips etc.

De nieuwe videoclip “Hearts on Fire” van The Common Linnets, met hierin de attracties van Nostalgische-attracties.nl

 

 

De reclame commercial “De grootste familie van het land” van de Belgische Radio 2, opgenomen in Kortrijk (B). Hierin ziet u onze nostalgische draaimolens voorbij komen.

 

De videoclip van de 3J’s samen met Ellen ten Damme in het nummer “wat is dromen”. Deze videoclip is deels opgenomen in de nostalgische zweefmolen van Nostalgische-attracties.nl

 

De nieuwe Tena-Lady reclame met daarin onze nostalgische draaimolen 1. Deze commercial wordt wereldwijd op diverse televisie zenders uitgezonden.